21 Ocak 2010 Perşembe

Çarli Çarli Çarli..

Bu mu kim bu benim köpüşüm Çarli burnumda tütüyor bir özledim bir özledim bilemezsiniz mecburiyetten ayrıldık az biraz vukuat işledi de ceza verdim.konu açılmışken az biraz anlatayım aslında şiddet yanlısı bi dalmaçyalı değildi ne olduysa arabayla gezdirdikten sonra oldu karakter değişimi yaşadı bodysiz guard oldu bizimkisi kimseleri arabaya yaklaştırmaz oldu topu arabanın altına kaçan 2 çocuğun ayrı günlerde poposunu sıkıştırdı ham diye diş geçirmedi ama :( ısırmayı bilmiyo ki zaten :P saftirik. insan canlısı bişey işte neyse teyzemlere verdim Yalova taşköpü taraflarında burada tutsam bağlamam gerekecekti e buna da gönlüm el vermedi ben hürsem o da hür olmalı dimi ama :) resimlerini işyerimde golden ı olan çok saygı duyduğum bir ailenin blog sayfasını ( meyvelitepe )incelerken buldum aynı anda havalara uçtum :)




uuuww :D belki geri alırım öyle bir his doğdu içime akşam akşam hayırlısı bakalım..

9 yorum:

  1. ama mutlaka onu zıyaret et
    uzak kalma
    o buyuk ıhtımal senı cok ozluyordur..
    alısana kadar sahıplerıne aralarda lutfen ugra olur mu::)

    YanıtlaSil
  2. sevgili öykü ;verdiğim yer yabancı olmadığı için sık sık gidiyoruz bizim ufaklıklar da unutturmuyor sağolsunlar merak etme :)) sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Oyyy..
    Kıyamam. Ben olsam bi' daha suratına bakmazdım senin. =P Bırakılır mı yıaaa bu.. :D

    YanıtlaSil
  4. :D küstüm küstüm :P

    YanıtlaSil
  5. Hiiiii nasıl özlüyordur sizleri:( Kaç yaşında bu arada :)Benimde 12 yaşında bir köpüşüm var,4 gün önce 4 memesinden ameliyat oldu meme tümörü vardı.Delidir biraz ama ne birazı bayağı bir deli:)sosyopat:)Hiç bir yerede bırakmam sen nasıl bıraktın yahu ?

    YanıtlaSil
  6. ah benimde bir köpegim vardı ailemizin bir parçasıydı ama birgün mecburiyetten ayrılmak zorunda kaldık ve inanın bunalımı girmiştim ayrılınca burada resimleri görünce daldım bir an geçmişe sevgi damlalrımı bırakıyorum sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Dalgaları Aşmak;:) daha 4 yaşında hava değişikliği iyi gelecektir diye düşündüm yanına gittiğimizde belki kimse tarafından karşılanmıyorumdur o kadar sıcak şekilde :) üstümü batırmasına çamur etmesine bile izin veriyorum sımsıkı sarılıyo bıraktırmasam belki 15 dakika patileriyle sardığı ayaklarımı bırakmaz :)fakat yazımda belirttiğim gibi mecbur kaldım geri aldığımda resimlerini paylaşıcam burda söz..

    Sevgi Damlalarım ; üzüldüm ayrılık zor onların sevgisi gerçekten hiçbirşey ile ölçülmez

    YanıtlaSil
  8. hey gidi çarli be gerçekten çok güzel bir köpek bende tanırım kendisini :) cok sadıktı sevılmezmı ya ınsan canlısı bunlar

    YanıtlaSil
  9. tamam tamam üzülmeyin karar verdik gidip alıcam köpüşümü geri :P :))

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir :

Related Posts with Thumbnails