19 Aralık 2009 Cumartesi

Canım sıkkın..

Hava şartları aslında pek ruh halimi etkilemez fakat nedense bugün sıkıntıdan midem bulanıyor şu anda olmam gereken yerde değilim aynı zamanda pişmanda değilim.Gebze'de şirket toplantısı yapılırken ben klavyenin tuşlarını okşuyor ve sıcak çayımı yudumluyorum ohhh anlatırken bile yağlarım eriyor Aslında gitsem içimi dökecektim söylenecek çok şey var içime attıklarımı boşaltıp deşarj olabilirdim olsun bende toplantıya katılmayarak koydum tepkimi iyi mi iyi iyiii :) aynı zamanda bloğumu okuyup beni şutinger yapma şanslarıda var umurumda değil en basitinden bir örnek bir önceki toplantıda şirketimiz hakkında verip veriştiren resmen şirketin aleyhinde propaganda yapan adamlara gözümün önünde üstün hizmet sertifikası verilmişti tabi şok olmuştum(kıskançlıkla alakası yok hee) hangi kriterlere göre değerlendirilip seçildikleri hala zihnimde cevapsız bir sorudur.neyse zaten hava sıkıntılı bende üzerinize doğru negatif enerji yaymayayım saygılar, sevgiler, dualar...

6 yorum:

  1. İzinsiz girdim blogunuza ama önce affola.

    Anlaşılıyor ki sıkıntılısınız vardır bir sebebi mutlaka.Derin nefes alıp "pişman değilim yaptığım hiçbir şeye" demek düşüyor size zannımca.

    YanıtlaSil
  2. dostlar acı söylermiş bende tadıyorum en acısından :)ne demek her zaman beklerim hoşgeldiniz..

    pişman değilim hiçbir şeye diyorum ve salıyorum tüm dertleri...

    YanıtlaSil
  3. Pişman olmamak, keşke dememektir..yine olsa yine yaparım demektir..hayatı böyle yaşamak gerekir.
    Ayrıca negatif enerji falan da yok havada :)

    YanıtlaSil
  4. o tip insanlardan o kadar cokki cevremizde zeytinyağı gibi üste çıkarlar boş verin her şey yerini bulur insanoğlu zaten kötülükler ve iyilikler hamurundan yoğrulmamışmıdır sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. bilgeye sihirli bir değnek ile dokunsam tüm kalpleri sevgi ile kucaklayan,kötülükleri örten bir sanatı icra eder mi birdaha sökülmemesi şartı ile..

    YanıtlaSil
  6. (Dalgaları aşmak)Negatif enerji hissetmediğine ne kadar sevindim bilemezsin tüm pozitif duygularımla :)teşekkürler iyiki varsınız..

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir :

Related Posts with Thumbnails