25 Nisan 2010 Pazar

Muzurcuk İlk Müsabaka..

Muzurcuk kulüpler arası ilk müsabakasını rakibinin kuşak ve kilo avantajına karşı kazandı fakat ettiğim duanın haddi hesabı yok :P

ikinci müsabakasında omuzuna aldığı yumrukla konsantresi tamamen dağılan muzurcuk maçı kaybederek madalya umudunu ertelemiş oldu..

Canımı sıkan teşvik turnuvası diye yapılan bu tip organizasyonlarda bile türlü filimlerin çevrilmesidir ki buna bizzat şahit oldum ve çok üzüldüm.Bence müsabaka öncesi yayınlanan reglamanlara uyulmaması çok büyük ayıp..Sporcular arasındaki kuşak ve kilo uçurumları bu işe gerçek manada emek verenleri çileden çıkarıyor sonuçta her Antrenör kendi yetiştirdiği sporcusunun başarılı olmasını ister fakat bu tip antrenörler hakedilmeden kazanılan başarı sonrası geleceğin sporcularını yetiştirdiklerini düşünerek yataklarında rahat uyuyabiliyorlarmı merak ediyorum doğrusu

Ne diyelim Allah hak etmediğimiz galibiyeti bize hakettiğimiz müsabakayı da kimseye nasip etmesin...

6 yorum:

  1. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın:)

    YanıtlaSil
  2. nakrekeşmiş'te kim diye yorumdan tıkladım karşıma sen çıktın:))))Hoşgeldiiiinn:))))Muzurcuk'u öpüyorum ve diğer postlarına geçiyorum:))

    YanıtlaSil
  3. değişim şart olmuştu süpriz oldu biraz :P

    YanıtlaSil
  4. Muzurcuğun azmi onu şampiyonluğa götürür eminim.Kocamann öpücük gönderiyoruz ona geçmiş olsun, sevgilerimizle

    YanıtlaSil
  5. Demek adı ''teşvik turnuvası'' olan müsabakalarda bile f,ilmler çevriliyor. Hayret bir şey yani. El kadar çocukları bari bulaştırmasalar ya bu işe..
    Muzurcuk'a bundan sonraki müsabakalarında başarılar ve madalyalar diliyorum.

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir :

Related Posts with Thumbnails