8 Şubat 2010 Pazartesi

Dede Oluyorum Dede :D

Çalıştığım yerde parayla alındıktan sonra terk edilmiş bir anne adayı kedi soktu beni bu moda dede oluyorum işte banane banane :P dünya tatlısı o kadar canlıya (bu zamanda onlara hayvan diyesim gelmiyor piyasada onlara atfedilen bu hitap şeklini egale ederek o sınıfta yer alan çok insan var ) bakmama rağmen hiç dede olamadım ben :D artık torun sahibi olma zamanım geldi belki de doğurganlıklarından sebep dişi bir canlı beslemedim hayatımda kısırlaştırmaya da gönlüm el vermedi ama videodaki kedicik anne olacak bende tırmıklamazsa yavrularını kucakımda sevip vesikalık foto çektiricem aleme inat heeeyt be kim dedi bu yaşta dede olunmaz die :D

14 yorum:

  1. Asıl kediler sana ''dede''demeye başlarsa kork sen ;) Dede olmak güzel de ben seni o kedicikler sana dede derken görmek isterdimmm :))))))))

    YanıtlaSil
  2. sonra şaşırıp yarabbi bunu da mı görecektim demeyesin :))))

    YanıtlaSil
  3. Amanda aman :)Pekte güzelmiş anne adayı :)Kedilerle ilgili epey ebelik tecrübem vardır :)Merak etme doğuma kadar seni yanında hissederse ve de doğum anında tırmalamaz :)Eh şimdiden hayırlı olsun diyelim torunlar :)

    Ne kadar var doğuma :)

    YanıtlaSil
  4. Valla açık konuşmak gerekirse kediler hakkında benim hiç tecrübem yok doğum zamanını bilem şimdi baktım hesaplarıma göre 1 ayı bulur :P beni yanında hissetmemesi mümkün değil sabahtan akşama kadar oyun oynuyoruz işten kovulacam yakında :)))

    YanıtlaSil
  5. hadi hayırlısı :) ama beslediğin kedi tırmalamaz aksine yavruları her fırsatta kucağına taşıyabilir. hayvancığı da iple heycanlandırma erken doğum yapmasın :))

    YanıtlaSil
  6. gerçekten taşır mı :D şimdi ben heyecandan doğum yapacam :))))) :P

    YanıtlaSil
  7. hadi gözün aydın:)) her şey iyi güzel de bu büyük bi sorumluluk:)) iyi düşün derim.

    YanıtlaSil
  8. Bayıldım:)))
    ne mutlu sıze

    YanıtlaSil
  9. Yine geldim ben :)gebelik süreleri 60 gün :) 62-63 de olabiliyor.6-7 gün öncesinden yer aramaya başladımı bilki doğum yakın :)Beslediğim bir sokak kedisi sancıları başladımı soluğu bizim kapıda alırdı :)Eğer doğuma şahit olursan,yavruların göbeğini kendi ısırıp koparacaktır.Birde yavruyla eş gelir onuda yer.Sakın yavruyu yiyor sanma :)Şimdilik bu kadar bilgi yeter :)

    Ayyyy için mi fena olduuu :)))

    YanıtlaSil
  10. ok yaydan çıktı sevgili stuven :D kendimi dede diye ilan da ettim kediciği yalnız bırakamam artık dnüş yok :) saygılar..

    öykü;senin sitede zıplayan kedicik gibi olurlar inşallah :) hoş bunların nerde zıplayacakları da meçhul :))

    Dalgaları Aşmak;Ön bilgi diye buna denir Allah sizleri başımdan eksik etmesin sevgiler

    nımnım bayılacam şimdi :P))

    YanıtlaSil
  11. İnşaAllah doğduktan sonraki resimlerinide paylaşırsınız:))

    Aslında onu sokağa atan eski sahiplerini esefle kınamak geçiyor içimden amma belkide böylesi onlar için daha iyi olmuştur die vazgeçtim:)sizin gibi bi dedeleri olucak ne güzel:))

    muhabbetle..

    YanıtlaSil
  12. Ahhh ahh o günleri görecek miyim dermişim :P tabiki paylaşırım o büyük gün bir gelsin :D saygılar..

    YanıtlaSil
  13. Dedecik; O şekeri bizim için de bir kaç kez okşarmısın?

    YanıtlaSil
  14. ne demek emriniz olur :D avdan dönsün mıncık mıncık yapacam kediciği söz :P

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir :

Related Posts with Thumbnails